50 laptops binnen!

We hebben 50 laptops gedoneerd gekregen. Met deze laptops zullen wij op vrijdag 25 juli 2014 afreizen naar Moldavië. Ze worden tijdens ons kamp ingezet bij de Computer Workshop, die bestaat uit lessen over (het gebruik van) Word, Excel, Powerpoint en Google/Internet. Na het kamp doneren we de laptops aan New Hope Moldova, die de laptops blijvend zullen inzetten (voor les) in hun Transition Homes.

We bedanken iedere donateur! Volg deze blog om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom het kamp. Misschien staat jouw laptop eind juli wel op een foto op deze blog, terwijl een weeskind leert om Excel erop te gebruiken…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s