Heenweg

20140725-185836-68316010.jpg

Vanaf verschillende kanten verzamelen we ons vandaag. 8 mensen uit Arnhem worden in 2 grote auto’s naar Schiphol vervoerd, 1 persoon gaat met familie met de trein. Uit Enschede komt iemand anders met de trein. Op Schiphol voegen 13 Amsterdammers zich bij ons, en zo staan we om 10:30 bagage in te checken. Na een koffie, op de drukste dag van het jaar (maar dat merk je niet) lopen we rustig naar de gate. Een bomvol vliegtuig wordt het, gezien het aantal mensen. Met 180 personen in een Boeing 737. Gelukkig kunnen we alle 37 gedoneerde laptops gewoon als handbagage meenemen maar dan zitten alle overhead lockers ook wel vol.

Na een smooth flight met een halleluja roepende stewardess die zo blij is dat ze zoveel christenen op haar vlucht heeft landen we om 17:15 plaatselijke tijd in Boekarest.

Pastor Oleg heeft wat vertraging dus na wat omzwervingen over het luchthaven terrein eindigen we op een terrasje van Segafredo. Kipsalade of lasagne eten. Tot dusver een vakantiegevoel – maar we moeten nog 6 uur in de bus richting Chisinau, de hoofdstad van Moldavië. En daar gaan de handen uit de mouwen.

Eet smakelijk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s