Het avontuur is nog maar net begonnen

Het was een emotioneel weerzien op de luchthaven. 22* deelnemers aan de Moldaviëreis keerden terug van hun avontuur. Allemaal zijn ze door deze week veranderd. Aangedaan. Uitgedaagd. En opgebouwd.

Hoewel de investering in tijd en geld groot was, viel dit in het niets vergeleken met de onbetaalbare ervaring die wij hebben meegemaakt. Het gevoel heerste alsof “The Fellowship of the Ring” terugkeerde in de Gouw na hun avontuur in het buitengebied. Ze zijn niet meer hetzelfde. Ze delen een ervaring die niemand ze kan afpakken. Alleen zij kunnen elkaar begrijpen in deze ervaring, maar hun getuigenis verspreidt zich. De ringen op het meer dat “Verder in Moldavië” heet worden steeds groter. De visie neemt sterkere vormen aan. Gesproken wordt al stiekem over een terugkeer, misschien zelfs al in de winter.

Maar eerst, de tranen, de omhelzingen, het goede weerzien.

     

O wat zijn we blij weer thuis te zijn. Oost, west, thuis best! We zien ernaar uit om onze kinderen te knuffelen, met onze geliefden te borrelen, op vakantie te gaan naar familie, of gewoon weer aan het werk te gaan. Hoewel… bij de koffieautomaat heb je geen woorden voor wat je hebt meegemaakt. Alleen je makkers op het strijdveld snappen het.

Daarom moet jij je ook opgeven om volgend jaar mee te gaan. Word deel van dit avontuur.

De planning is nu al begonnen…

* Aan deze reis hebben de volgende 25 deelnemers deelgenomen. Bedankt voor al jullie heldendaden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s