We zijn onderweg!

Gisterochtend vroeg om 6 uur zijn we met een volgeladen bus vanuit Arnhem vertrokken richting Moldavië. Nu zitten we aan het ontbijt in een hotel in Gyor, een stad in Hongarije een uur rijden voor Boedapest.

We hebben gisteren in zo’n 14 uur ongeveer 1.200 kilometer afgelegd, via Dortmund, Frankfurt, Neurenberg en Wenen. De hele reis naar Chisinau is zo’n 2.500 kilometer dus qua afstand zijn we al bijna op de helft.

image

Het leek een druilerige grijze november-regenreis te worden. Hoewel het de hele dag ook grijs is gebleven werden we voorbij Dortmund wel verrast door een prachtig winterwonderland.

Vlak voor de grens van Oostenrijk werden we nog onverwacht op haast roekeloze wijze aangehouden door de Polizei. Gelukkig konden we snel onze reis weer vervolgen.
De sfeer zat er de hele dag overigens goed in. Na een lange dag rijden waren we echter ook wel heel blij om bij het hotel aan te komen.

De nachtrust heeft ons goed gedaan en vandaag reizen we weer verder naar Roemenië. We voelen ons gedragen door al jullie gebeden en vertrouwen op de volgende bijbeltekst:

De Heer is mijn herder,  het ontbreekt mij aan niets. Hij laat mij rusten in groene weiden en voert mij naar vredig water. Hij geeft mij nieuwe kracht en leidt mij langs veilige paden, tot eer van Zijn naam. //Psalm 23:1-3

image

2 thoughts on “We zijn onderweg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s