Komende zomer gaan we weer met een team uit C3 Arnhem een kamp organiseren in Moldavië, waar zo’n 100 weesjongeren (tussen de 12 en 18) zullen komen. We gaan een Awareness Campagne runnen op het gebied van Human Trafficking óf een Sportkamp (dit is nog te bepalen, afhankelijk van de aanmeldingen). Zie deze post voor meer informatie omtrent de soorten kampen, geschatte kosten en benodigde vaardigheden.

Waarom zou je meegaan?

Deelname aan het zomerkamp deze zomer gaat niet alleen de levens van anderen positief beïnvloeden, maar het gaat jou gegarandeerd veranderen. Je compassie voor mensen zal enorm toenemen. Je wereldvisie wordt verbreed en je dankbaarheid voor wat je hebt in je leven groeit. Er zal een verlangen ontstaan om nog meer te gaan doen en te betekenen voor anderen.

Het allerleukst is nog het contact met teamgenoten, met wie je een avontuur gaat beleven. En je leert te geloven voor een financiële investering waarmee je letterlijk levens verandert.

Ook stap je uit in geloof door bijvoorbeeld je getuigenis te delen, een team te leiden of iets anders te doen wat je nooit eerder gedaan hebt. Zulke stappen gaan daar vaak een stuk makkelijker, omdat veel barrières zijn weggenomen. Eenmaal terug in Nederland neem je deze ervaringen en het vuur dat daar aangewakkerd is mee terug. Je zal een veranderd mens zijn, in positieve vorm!

Verder zondag

Zondag 3 april staan we bij C3 Arnhem stil bij onze Verder zending en bijbehorende initiatieven. Eén van de initiatieven die vanuit Verder gesteund wordt is ons werk in Moldavië in onze samenwerking met New Hope Moldova. Tijdens de Verder zondag wordt meer informatie gedeeld over ons werk in Moldavië en de plannen voor komende zomer. We nodigen iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

  • Zondag 3 april | 10.30 uur
  • Adres: Olympus 11, Arnhem-Zuid (Olympus college)


Informatiemeeting

Donderdagavond 7 april vindt er een eerste informatiemeeting plaats. Tijdens deze avond wordt extra informatie gedeeld over wat we komende zomer gaan doen. Daarnaast zullen er ervaringen gedeeld worden van de afgelopen jaren. Wil je je aanmelden voor deze informatiemeeting neem dan contact op Nienke Maris, Verder Coördinator Moldavië; nienke@c3arnhem.nl

Aanmelding voor het kamp

We horen graag van je of je met ons mee wilt gaan! Vul het formulier in wat terug te vinden is in deze post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s