Voorbereidingen Moldavië reis in volle gang

De voorbereidingen voor de reis in juli zijn in volle gang! Er zijn reeds 2 teammeetings geweest met het hele team. Concept van het programma is besproken, tickets zijn geboekt en verwachtingen zijn gedeeld.

Het team (6 personen) zal zaterdag 16 juli vertrekken richting Chisinau. Het weekend zullen ze in Chisinau verblijven, waarna ze richting de noordelijke stad Balti vertrekken. Daar gaat het team, samen met het team van Ps. Oleg, een kamp draaien voor zigeunerkinderen.

Tijdens het kamp worden meerdere workshops, knutselactiviteiten en spelletjes georganiseerd. Daarnaast worden op vrijdag de zip locks bags uitgedeeld aan alle deelnemende kinderen. Deze ziplock bags worden meegebracht door het Nederlandse team en zijn met behulp van velen uit C3 Arnhem gevuld.

Heb je nog een zip lock bag thuis liggen, neem ze komende zondag 3 juli of uiterlijk zondag 10 juli mee naar de kerk. Ze kunnen ingeleverd worden bij het welkomstcafe van C3 Arnhem in de hal. Wil je nog meer zakjes vullen, of wil je hier ook aan bijdragen, dan kan je extra zakjes meenemen die ook klaar liggen bij het welkomstcafe of email Nienke voor extra informatie (plaatje).

Het team is druk bezig om alle workshops en de spellen voor te bereiden. We hebben nu al het vertrouwen dat deze reis naar Moldavië heel bijzonder gaat worden!

Moldavie2015_4Moldavie2015_5Moldavie2015_6Moldavie2015_3Moldavie2015_2

Moldavie2015_1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s